A Zöld Út Nyelvvizsgaközpont hivatalos blogja

Zöld Út nyelvvizsga - Egy lépéssel közelebb a karrierhez...

HTML

www.facebook.com/zoldut
www.zoldut.szie.hu

5 + 1 ok, hogy miért tanulj nyelvet nyáron

2013.06.20. 19:31 Zöld Út Nyelvvizsgaközpont

nap.pngSokszor felmerül a kérdés, hogy vajon érdemes-e, megéri-e nyári intenzív nyelvtanfolyamokra menni? Nos, a válasz egyértelműen igen! Lassan véget ér a tanév, de ez nem mindenkinek jelenti a tanulás végét, sőt.

Igaz, hogy bár a nyári szünetről általában nem a nyelvtanulás jut eszünkbe, sokkal inkább a nyaralás, szórakozás, bulizás és strandolás, mégis a diákok közül sokan a nyár egy részét is tanulással töltik, és a többség szerint ez az időszak a legalkalmasabb a nyelvtanulásra. Legalábbis a tapasztalatok azt mutatják, hogy érdemes ilyenkor néhány hetet intenzív nyelvtanulással tölteni. Hogy miért?

  1. Mindig mindent újra kell kezdened ősszel? A nyári gyakorlással az év közben megszerzett tudás szinten tartható, elmélyíthető!
  2. Kevés az időd év közben, de szorít az idő, hogy megszerezd a nyelvvizsgát? A nyári intenzív kurzusok segítenek felkészülni az őszi nyelvvizsgára!
  3. Nem éred el a vizsgaelőkészítő tréningek szintfelmérőjén a határt? Egy nyári intenzív, alapozó kurzus segít behozni a nyelvi lemaradást!
  4. Lassan haladtok az anyaggal, és mire egy fejezet végére érsz, az elejét már elfelejtetted? Egy 2-3 hetes intenzív kurzus keretében akár több hónap tananyagát is átveszitek, és sokkal jobban elmerülsz a nyelv közegében!
  5. Külföldre mész nyaralni? Nehezen megy a kommunikáció? Hozd formába magad!

És a + 1 ok: hozzád hasonló, ambíciózus fiatalok között vagy, egy kiváló csapatban, ahol új barátokat szerezhetsz, ami egy jó kaland és szórakozás is egyben!

Meggyőztünk? Használd ki a nyarat egy kis nyelvtanulásra, és érj el gyors és látványos eredményt már néhány hét alatt!

Szólj hozzá!

Címkék: nyelvvizsga nyári nyelvtanulás intenzív nyelvi kurzus

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldut.blog.hu/api/trackback/id/tr345371193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása