A Zöld Út Nyelvvizsgaközpont hivatalos blogja

Zöld Út nyelvvizsga - Egy lépéssel közelebb a karrierhez...

HTML

www.facebook.com/zoldut
www.zoldut.szie.hu

Újra éjszakai nyelvvizsga!

2015.09.14. 10:21 Zöld Út Nyelvvizsgaközpont

ejszakai_nyelvvizsga_1.jpgAz elmúlt évek nagy sikere után idén is megrendezésre kerül "éjszakai nyelvvizsgánk" a Kutatók Éjszakája keretein belül, immáron harmadszor. Vizsgáztál már éjszaka? Tedd próbára magad! A facebook eseményoldal visszaigazolásai alapján úgy tűnik, hogy idén rekordot döntünk a résztvevők számában, ezért úgy döntöttünk, hogy a legfontosabb dolgokat és tudnivalókat egy blogbejegyzésben foglaljuk össze.

  • Az éjszakai nyelvvizsga próbanyelvvizsga, nem igazi vizsga, így sikeresség esetén bizonyítványt nem tudunk adni, de minden résztvevő egy exkluzív, Kutatók Éjszakájás oklevelet kap ajándékba, valamint az elért végeredményről is visszajelzést kap. Az oklevelet a helyszínen adjuk át a vizsga után, az eredményeket a rendezvény utáni héten küldjük ki e-mailben.
  • Az éjszakai nyelvvizsgára nem kell jelentkezni vagy regisztrálni sem a Kutatók Éjszakája honlapján, sem a Zöld Út honlapján, a program nem előregisztráció köteles. Lesz nálunk mindenféle nyelvből és szaknyelvből vizsgafeladat. A helyszínen kell majd csak regisztrálni.
  • A megérkezéskor a helyszínen tudod jelezni, hogy milyen nyelvből és milyen szaknyelvből szeretnél vizsgázni, és a szint is választható (alap- és középfok). Azt is jelezd majd, hogy teljes vizsgát szeretnél-e írni (2 db olvasott szövegértési feladat, 1 db levélírás, 1 db fordítás), vagy csak egy-egy vizsgarészt (pl. fordítás).
  • Amennyiben a teljes vizsga mellett döntesz, érkezz időben. A rendezvény 18 órakor kezdődik, egy teljes vizsga alapfokon 150, középfokon 200 perc. Középfok esetén tehát ajánlott legkésőbb 19:30-ig megkezdeni a vizsgát, hogy 23 óráig be tudd fejezni, és egy kis szünetet is tudj tartani.
  • A vizsgán nem lesz ültetés, és mindenki akkor jön az adott időintervallumon belül (18-23 óra) amikor tud és szeretne (figyelembe véve a fentieket), és akkor távozik, amikor végzett, nem kell végig ülni ezt az időt.
  • Szótárat nem tudunk biztosítani, ezért hozz magaddal. Az éles vizsgán csak a fordításhoz használható szótár, de mivel ez egy próbavizsga, nem fogjuk betartatni ezt a szabályt, ennek betartása mindenkire rá van bízva, a saját érdeke, hogy reális képet kapjon a tudásáról. Az éles vizsgán csak nyomtatott szótár használható, itt megengedett lesz az okostelefon használata is.
  • A Szent István Egyetemen sok egyéb program is lesz aznap a Kutatók Éjszakája keretein belül, ha szeretnél szétnézni, érkezz időben. A SZIE programjai ide kattintva érhetők el!

Szóval, kedves éjszakai vizsgázó, várunk szeretettel az éjszakai nyelvvizsgán, és ne feledd: ha éjszaka megy, akkor napközben már gyerekjáték lesz letenni a sikeres vizsgát! :-)

Szólj hozzá!

Címkék: nyelvvizsga kutatók éjszakája éjszakai nyelvvizsga Zöld Út nyelvvizsga

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldut.blog.hu/api/trackback/id/tr557786574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása