A Zöld Út Nyelvvizsgaközpont hivatalos blogja

Zöld Út nyelvvizsga - Egy lépéssel közelebb a karrierhez...

HTML

www.facebook.com/zoldut
www.zoldut.szie.hu

Itt van az ősz, itt van újra...

2015.09.05. 19:41 Zöld Út Nyelvvizsgaközpont

...voszikonyv.jpgagy mondhatnánk azt is, hogy Boldog Újévet kívánunk, hiszen nálunk a felsőfoktatásban, a nyelvvizsgáztatásban igazából ilyenkor kezdődik az év, nem januárban. Elkezdődött az iskola, nemsokára a felsőoktatásban is beindul a tanév, és ezzel párhuzamosan megérkezett az őszi időjárás is. De nincs okunk szomorkodni, sem panaszkodni, mert ez a nyár tényleg igazán forró volt. Reméljük, kipihented, kicsobbantad, kibuliztad magad Te is kedves leendő vizsgázónk, ugyanis ha novemberben nyelvvizsgázni szeretnél, mégpedig sikeresen, akkor bele kell húzni, mert egészen pontosan már csak 2 hónap van a vizsgáig! Úgyhogy gatyát felkötni!

A nyárból való mihamarabbi visszazökkenéshez szeretnénk megadni a kezdő lökést, és figyelmedbe ajánlani pár rendezvényt, tanfolyamainkat, és a határidőket, le ne maradj:

  • szeptember 10-ig tudsz regisztrálni felkészítő tréningjeinkre, a 14-i héten beiratkozás (a részleteket e-mailben küldjük), és utána kezdünk is
  • szeptember 23-24. HVG Állásbörze Budapesten, a SYMA Rendezvényközpontban, itt is találkozhatsz velünk idén, a börze Képzésterében a Szent István Egyetem standján leszünk
  • szeptember 25. éjszakai nyelvvizsga a Kutatók Éjszakája keretein belül Gödöllőn a Szent István Egyetemen, gyere és tedd próbára magad, ha éjszaka megy, napközben már gyerekjáték lesz :-)
  • szeptember 30. jelentkezési határidő a novemberi vizsgára, csatlakozz a vizsgaeseményhez a facebook-on is

Kövesd honlapunkat és facebook oldalunkat, vedd fel velünk a ritmust, mert indulunk! Találkozunk a fenti rendezvényeken! Addig is kellemes, zökkenőmentes és tartalmas évkezdést kívánunk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldut.blog.hu/api/trackback/id/tr987763158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása