A Zöld Út Nyelvvizsgaközpont hivatalos blogja

Zöld Út nyelvvizsga - Egy lépéssel közelebb a karrierhez...

HTML

www.facebook.com/zoldut
www.zoldut.szie.hu

Mit talált fel James Watt?

2014.06.10. 15:26 Zöld Út Nyelvvizsgaközpont

goz1.jpgEz is egyike azon kérdéseknek, mely éjszakai fejtörőnk egyik megválaszolásra váró feladványa a Múzeumok Éjszakáján. A válaszokat természetesen angolul kell beírni a rejtvény megfelelő sorába, és így kapjuk meg a megfejtést. Apropó, van tipped, hogy mi lehet ez a szerkezet amit itt látsz a képen balra? Ezt is megtudhatod, sőt, működés közben is láthatod!

Szóval, igen, jó helyen jársz, nem tévedtél el, ez itt valóban a Zöld Út Nyelvvizsgaközpont blogja! :-) Akkor miről is van szó? És mit keres a Zöld Út Nyelvvizsgaközpont a Múzeumok Éjszakáján? A válasz nem is olyan bonyolult...

Vizsgaközpontunk irodái a megalakulás óta (2001) a SZIE Mezőgazdasági Eszköz- és Gépfejlődéstörténeti Szakmúzeumában találhatók. 2012-ben a teljes épületegyüttes felújításra került, és Tudástranszfer Központ néven a Múzeum mellett előadókkal, tantermekkel, laborokkal és más egyéb szolgáltatásokkal bővült. A Múzeum már a kezdetek óta minden évben csatlakozik a Múzeumok Éjszakája programsorozathoz, viszont idén a Tudástranszfer Központban működő Videóstúdió, a szeptemberben megnyíló Műszaki Dokumentációs Központ, valamint a Zöld Út Nyelvvizsgaközpont is csatlakozott a rendezvényhez.

Június lepcso.jpg21-én tehát mindenképp érdemes lesz ellátogatni az eseményre, mert nagyon sok érdekes programmal várják a szervezők az ide látogatókat, egészen éjfélig! Éjszakai fejtörőnk természetesen a múzeumi tárlathoz és a programokhoz kapcsolódik, főleg az agrár és műszaki szakszókincsre kérdez rá. De nem kell megijedni, lesz segítség is! A megfejtéshez a Műszaki Dokumentációs Központ szakmai szótárakat biztosít, továbbá egy éjszakai múzeumi körúton minden kérdésre meglesz a válasz, legalábbis magyarul! :-)

Egyelőre többet nem is árulunk el, de egy biztos: az eddigi legizgalmasabb Múzeumok Éjszakája lesz az idei, és mi is izgatottan várjuk! Addig is, a Múzeum facebook oldalán és az esemény facebook odalán is folyamatosan tájékozódhatsz minden programról! Várunk szeretettel!

Szólj hozzá!

Címkék: angol múzeumok éjszakája nyelvvizsgaközpont szakmúzeum tudástranszfer központ

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldut.blog.hu/api/trackback/id/tr366262317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása