A Zöld Út Nyelvvizsgaközpont hivatalos blogja

Zöld Út nyelvvizsga - Egy lépéssel közelebb a karrierhez...

HTML

www.facebook.com/zoldut
www.zoldut.szie.hu

Vizsgázóink írták... 1. rész

2015.06.24. 20:13 Zöld Út Nyelvvizsgaközpont

diagram.pngA 2015. májusi vizsgaidőszak lezárulta után minden vizsgázónkhoz kérdőívet juttattunk el (e-mailen illetve facebook-on), amelyet a résztvevők közel fele kitöltött! Köszönjük a válaszadók segítségét ezúton is!

A visszajelzések összegzése, elemzése és kiértékelése után elmondhatjuk, hogy a kérdések mindegyikére többségében pozitív válasz érkezett: túlnyomóan nagyon elégedettek vagy elégedettek voltak a vizsga tartalmával, felépítésével, a honlapunk információtartalmával és a kiadványokkal. Ezeket örömmel nyugtáztuk. Külön örültünk annak, hogy a válaszadók 78,4%-a barátságosnak találta a szóbelik légkörét, hiszen ez a kimondott célunk.

Természetesen a kevésbé elégedettek hangjára is figyelünk, és a kritikus vagy fejlesztéseket javasló megjegyzéseknek külön figyelmet szentelünk. Például utána fogunk nézni, hogy egyes vizsgahelyeken miből fakadtak a szóbeli vizsgákon tapasztalható csúszások, és a felkészítő anyagainkat is igyekszünk kibővíteni a nyár folyamán a hiányolt készségekkel vagy nyelvekkel.

Megvizsgáljuk a sokak által javasolt, az átutalással történő fizetés megvalósíthatóságát az egyetemünkön belül (aminek nyilván az egyetemi elszámoló-rendszer egészébe bele kell illeszkednie, lévén a Zöld Út a Szent István Egyetem keretein belül működő szervezeti egység, amely a Magyar Államkincstárnál vezeti a számláját, nem egy kereskedelmi banknál).

Azért mégis a kedvenc megjegyzéseinket hadd idézzük néhány elégedett vizsgázó tollából:

„Zsírkirály”

„Nagyon pozitív tapasztalataim vannak, eddig a legjobb "vizsgaélményem".

„Nagyon hasznos, gyakorlatias nyelvvizsga, ami nem csak egy papírt ad, hanem tényleges tudást, amit a munkahelyemen is hasznosítani tudok.”

Folyt. köv.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldut.blog.hu/api/trackback/id/tr817570802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása