A Zöld Út Nyelvvizsgaközpont hivatalos blogja

Zöld Út nyelvvizsga - Egy lépéssel közelebb a karrierhez...

HTML

www.facebook.com/zoldut
www.zoldut.szie.hu

Gondolkodom, tehát ott leszek!

2015.01.25. 16:56 Zöld Út Nyelvvizsgaközpont

dscf0674.JPGOlvashatjuk a szlogent az idén már tizenötödször megrendezett Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás honlapján. A már tavaly is 3 napos rendezvény most is mindhárom nap megtöltötte a SYMA Rendezvényközpont csarnokait. Igen, csarnokait, hiszen idén a látogatók külön csarnokban válogathattak a hazai és külön a külföldi kínálat közül. Bár az időjárás nem kedvezett a hétvégi "kirándulásnak", szemmel láthatóan ez nem tántorította el az érdeklődő közönséget. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy az ország távoli pontjairól is sokan látogattak el Budapestre erre a jeles alkalomra, és az utolsó nap, szombaton voltak a legtöbben, amikor kisebb-nagyobb szünetekkel, de egész nap esett az eső, havas eső, néhol pedig a hó.

A Zöld Út Nyelvvizsgaközpont idén már ötödik alkalommal csatlakozott a kiállítók népes táborához, a Szent István Egyetem standján. Mint minden évben, idén is készültünk valami meglepetéssel, újdonsággal: minden évben kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki az adott évben ingyenesen vehet részt egy középfokú szakmai nyelvvizsgán, az általa választott nyelvből. Ehhez nem kellett mást tenni, mint a stand játékán résztvenni, és regisztrálni. Ha ott voltál, akkor jövő héten figyeld az e-mail fiókodat, hátha Te leszel az a szerencsés nyertes, aki már akár a márciusi vizsgaidőszakban ingyenesen vizsgázhat. Reméljük, olvashatóan írtad fel az e-mail címedet a regisztrációs lapra, mert hibás cím esetén sajnos új nevet kell húznunk!

Másik meglepetésünk, ami számunkra is meglepetés volt, mert nem tudtuk, hogy elkészülünk-e az Educatio időpontjáig, egy vadonatúj jegyzet megjelenése, amit első körben kizárólag a rendezvényre látogatók tudtak előrendelni a helyszínen, egy egyedi akció keretében. Az előrendeléseket a jövő hét folyamán folyamatosan postázzuk. Köszönjük, hogy ennyien érdeklődtetek, a vizsgázók mellett még nyelvtanárok is, és reméljük, hogy hasznos lesz a kiadvány a felkészülésben, felkészítésben egyaránt. Hogy miről is van szó? Ha esetleg lemaradtál a lehetőségről, vagy nem volt módod eljönni a rendezvényre, semmi gond, napokon belül Te is hozzájuthatsz a könyvhöz, melynek címe: Hogyan készüljünk a fordítás feladatra. A könyv számos mintafordítást tartalmaz megoldással, hibaelemzésekkel és hasznos tanácsokkal. Egyelőre angol, gazdálkodási menedzsment szaknyelvből fog megjelenni, de dolgozunk a többi nyelven, szaknyelven is. Kísérd figyelemmel honlapunkat illetve facebook oldalunkat, hogy meg tudd rendelni, amint lehetőség van rá, és még a márciusi vizsga előtt hasznosítani tudd a benne foglaltakat!

Köszönjük, hogy ennyien eljöttetek a kiállításra és meglátogattátok a Zöld Utat is, mi jövőre is ott leszünk, és reméljük találkozunk Veled is. Ha ott voltál, nézd meg a fotóalbumot, hogy benne vagy-e Te is, ha nem, nézd meg milyen volt a hangulat, és jövőre feltétlenül látogass el!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldut.blog.hu/api/trackback/id/tr707107967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása