A Zöld Út Nyelvvizsgaközpont hivatalos blogja

Zöld Út nyelvvizsga - Egy lépéssel közelebb a karrierhez...

HTML

www.facebook.com/zoldut
www.zoldut.szie.hu

Itt van a nyár, itt van újra...

2014.06.19. 09:07 Zöld Út Nyelvvizsgaközpont

summer_holiday.jpg...egy éves a Zöld Út blogja! :-) Itt bizony, a nyakunkon, néhány hét és már a májusban vizsgázók is kezükben tarthatják kemény fedeles nyelvvizsga bizonyítványukat! Gyorsan eltelt ez az év is, és itt a nyár, hogy kipihenjük az egész évet, tanévet. De persze nem feltétlenül csak pihenésből állhat a nyarunk, hiszen a szünidő arra is kiválóan alkalmas, hogy elkezdjünk nyelvet tanulni, vagy felfrissítsük a tudásunkat. Erről írtunk első blogbejegyzésünkben 1 évvel ezelőtt. Igen, 1 éves lett a Zöld Út blog! Ezúton is köszönjük, hogy olvasol minket, és reméljük hasznosnak, érdekesnek találod írásainkat.

Nos, mivel már javában megy a nyár, és már elindultak a nyári tanfolyamaink, meg nem is akarjuk megismételni a tavalyi cikket, lépjünk tovább egy évszakot. Ha eddig nem szántad rá magad a nyári nyelvtanulásra, akkor legyünk őszinték, már nem is fogod valószínűleg, de legalábbis minden nappal egyre csökken az esélye. De sebaj! Emiatt nehogy lelkiismeret-furdalásod legyen! Élvezd ki a nyarat, és koncentrálj az őszre! :-) Lássuk, milyen érvek szólnak amellett, hogy ősszel nekikezdj a nyelvtanulásnak (is):

  • először is kipihent vagy testileg, lelkileg, fel vagy töltődve, és ezáltal sokkal fogékonyabb az agyad az újra, sőt, túlpihent elménk alig várja már a tudás áradatot :-)
  • az ősz olyan, mint januárban az újév, tulajdonképpen a szeptember is egyfajta "újév", új kezdet, mely időszak rendkívül alkalmas hosszútávú célok kitűzésére
  • ha egyetemre, főiskolára jársz, ősszel amúgy is benne vagy a pörgésben, és könnyebben rá tudod venni magad a tanulásra és a házi feladatok elkészítésére
  • és végül, ha külföldön nyaralsz a nyáron, esetleg ragad rád valami, amit kamatoztatni tudsz majd a nyelvórákon is

Szóval, ha kedvet kaptál, már lehet regisztrálni őszi tréningjeinkre honlapunkon, a felkészítő tréningek menüpont alatt. Ott az általános információkat is megtalálod, szeptemberben pedig küldjük a beiratkozási infókat az e-mail címedre. Addig viszont, jó pihenést és kellemes nyarat kívánunk!

Szólj hozzá!

Címkék: célok nyelvtanulás tanfolyam ősz nyár nyaralás tréning nyelvvizsga

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldut.blog.hu/api/trackback/id/tr726306862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása