A Zöld Út Nyelvvizsgaközpont hivatalos blogja

Zöld Út nyelvvizsga - Egy lépéssel közelebb a karrierhez...

HTML

www.facebook.com/zoldut
www.zoldut.szie.hu

Milyen egy tipikus rajongónk a facebook-on?

2014.06.04. 20:08 Zöld Út Nyelvvizsgaközpont

facebook-fans.pngBejegyzésünk apropóját az adta, hogy facebook oldalunkon elértük a bűvös ezres számot. Úgy gondoljuk, hogy ez minden facebook oldal életében egy mérföldkő. Ki hamarabb, ki később, de előbb-utóbb eléri. Büszkék vagyunk rá, hogy mindenféle fizetett hirdetés nélkül sikerült egy ilyen nagy rajongói tábort összehozni, egy olyan szolgáltatás, mint a nyelvvizsga esetében, mely valljuk be, nem mindig és nem mindenki számára egy szeretet-márka. Köszönjük minden lájkolónknak, hogy kedveli az oldalt, és külön köszönet azoknak, akik tovább ajánlják oldalunkat, nyelvvizsgánkat.

Marketingünk egyik legfontosabb eleme a személyes ajánlás, melynek alapja a vizsgázók elégedettsége. Facebook oldalunk és rendezvényeink mellett ez az a "kirakat", melyet új, leendő vizsgázóink "megnézhetnek", és mely alapján a Zöld Út vizsga mellett tehetik le voksukat.

És most akkor nézzük, hogy kikből is áll ez a közösség? Egy kicsit bekukkantunk a kulisszák mögé, és néhány titkos facebook statisztikai adatot is elárulunk.

A legtöbben este 8 és 9 között vannak fent a facebook-on, de napközben is elég szép számban elérhetők a rajongók. Az oldal kedvelőinek 78%-a nő (Uraim, tessék jönni lájkolni!), 81%-a 18-34 év közötti. A demográfiai eloszlást tekintve Budapest és Gödöllő együtt közel 50%. Akad néhány külföldi rajongónk is (4%), legtávolabb itt Európában Írországban, tengeren túlon pedig az USA-ban.

És hogy a címben feltett kérdésre is válaszoljunk, hogy milyen egy tipikus rajongónk a facebook-on: 25 és 34 év közötti nő, aki Budapesten él, és este 9-kor a facebook-on lóg :-) Köszönjük mégegyszer az eddigi bizalmat és igyekszünk a jövőben is erre rászolgálni. Ha még nem vagy rajongónk, lájkold facebook oldalunkat, ahol folyamatosan követheted a Zöld Út vizsgával kapcsolatos legfrissebb híreket, eseményeket, és tájékozódhatsz aktuális rendezvényeinkről is.

Szólj hozzá!

Címkék: facebook nyelvvizsga rajongó lájk vizsgázó Zöld Út

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldut.blog.hu/api/trackback/id/tr766249426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása