A Zöld Út Nyelvvizsgaközpont hivatalos blogja

Zöld Út nyelvvizsga - Egy lépéssel közelebb a karrierhez...

HTML

www.facebook.com/zoldut
www.zoldut.szie.hu

Hogyan készül egy nyelvvizsga feladatsor?

2013.09.12. 13:58 Zöld Út Nyelvvizsgaközpont

És tényleg, hogyan is? Te, Kedves Vizsgázó, aki izgatottan megérkezel a nyelvvizsgára, beszólítanak, leülsz, nézed a többieket, hogy vajon ők is izgulnak-e, és várod, hogy kiosszák a feladatlapokat, elgondolkodtál azon, akkor és ott ülve, hogy hogyan készült el az a feladatsor, mi mindenen ment keresztül, mire a végleges formájában az asztalodra került? Őszintén szólva, nem hiszem hogy ezen gondolkodtál. Vagy ha még a nyelvvizsga előtt állsz, biztos nem ezen fogsz gondolkodni.

De mi is történik a vizsgák előtti hónapokban? Feladatírók sok-sok munkája, moderálás, a feladatok kipróbálása, tesztelése, statisztikai elemzések sokasága, mire egy feladat a végleges formáját elnyeri, és az meg is felel minden tekintetében egy éles nyelvvizsga feladat kritériumainak. Kíváncsi vagy, hogy mik ezek a fázisok amiken egy feladat keresztül megy? Akkor most itt a lehetőség, hogy benézz a kulisszák mögé! Csak most, egy különleges alkalommal!

Idén először, a Zöld út Nyelvvizsgaközpont is részt vesz a Kutatók Éjszakáján, Gödöllőn, a Szent István Egyetemen megrendezett programok keretében, és minden érdeklődőt vár szeretettel, aki kíváncsi a fenti kulisszatitkokra, és arra, hogy tényleg, hogyan is készül egy nyelvvizsga feladatsor? Ezen kívül még online kvíz játék is lesz, ahol a KER (Közös Európai Referenciakeret) szintjeivel ismerkedhetnek meg a látogatók az EU sarokban. Te milyen nyelvi szinten vagy? Tudod, hogy mik az elvárások az egyes szinteken? Fedezd fel a KER-skálákat, és nyerj! Minden résztvevő ajándékot kap!

A legbátrabbakat pedig várjuk egy "éjszakai nyelvvizsgára", ahol egyedi, a Kutatók Éjszakája és a Zöld Út Nyelvvizsgaközpont logójával ellátott, névre szóló oklevelet kap minden résztvevő! Itt most nem kell izgulni, és választhatsz hogy könnyű, vagy nehezebb vizsgát kérsz. A programok ingyenesen látogathatók, de az "éjszakai nyelvvizsga" regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a www.kutatokejszakaja.hu oldalon tudsz. Nézd a visszaszámlálót, és siess, amint megnyílt a regisztráció, mert összesen 4 x 20 fő jelentkezését tudjuk fogadni!

Szóval ha minderre kíváncsi vagy, akár azért mert már nyelvvizsgáztál, akár azért mert még a nyelvvizsga előtt állsz, látogass el a Szent István Egyetem Mérnökinformatikai Központjába szeptember 27-én! További információkért pedig lájkold facebook oldalunkat és csatlakozz az esemény facebook oldalához! Várunk szeretettel!

Szólj hozzá!

Címkék: nyelvvizsga feladatsor kutatók éjszakája vizsgázó vizsgafeladat

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldut.blog.hu/api/trackback/id/tr755508628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása